måndag 15 augusti 2011

VÄXTHUSET - DEL 3

I mitt lilla växthus har jag två stolar och ett brickbord där man kan fika eller bara sitta och filosofera, läsa eller planera växter inför kommande år. Det har inte varit lätt att hitta stolsdynor till dessa stolar och det var heller inte lätt att sy några. Jag gjorde ett försök och så här blev resultatet. Någon närbild blir det inte då de har sina skönhetsfläckar. Om jag någon gång springer på några fina dynor som har passande modell följer de nog med hem till mitt växthus.


Det är inte bara jag som tycker om att vara i växthuset, det gör även katten. Att ligga på de varma plattorna och det varma gruset är skönt! Idag har det dock inte varit någon varm och solig dag, utan snarare lite regnig. 


I början av säsongen köpte jag en fin taveltermometer. Tyvärr åkte den i backen och gick sönder. Är det någon som vet om man bara kan köpa "termometer-röret"? Förstår ni vad jag menar?


Den gamla får duga så länge.


Cecilia.


4 kommentarer:

 1. Hej! åh villken rar blogg :) o så mycket mysigt! där får du många sköna stunder i växthuset! ha ren fin dag! kram kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Vilket fint växthus ni har! Mysigt inrett! Ha en fin dag!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Vilka underbara foton du bjuder på - vill också ha ett växthus! =)

  kram kram ♥

  SvaraRadera
 4. Tack för din titt hos mig, gav mig tillfälle att besöka din fina blogg.
  Vad mysigt du inrett i och kring ditt växthus. Där kommer du få många fina stunder.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera

Va kul att du vill lämna en kommentar hos mig!