söndag 31 juli 2011

VECKANS LOPPISFYND

För ett år sedan gick jag sällan på loppisar och med sällan menar jag någon gång vart femte år. Nu är jag fast i "loppisträsket". Denna vecka har det blivit några besök på olika loppisar, stora och små. Och några fynd har jag gjort.


Allt detta för mindre än 80 kronor. Bordet har målats vitt och är snart klart. Undra om jag ska måla något annat vitt?


 Knapparna som jag köpte förra veckan har fått flytta in i glasburken.


Jag har länge letat efter en tvättbräda. Har hittat många, men tyckt att de varit för dyra (från hundralappen och uppåt). Idag fyndade jag en tvättbräda för 40 kronor. En skön känsla infinner sig när man känner att man gjort ett fynd. Nu till den svåra frågan om jag ska behålla tvättbrädan som den är, måla den vit, texta något passade, dekorera den med vit spets. Vad tycker ni?

Har ni gjort några loppisfynd denna vecka?



Jag har inte bara handlat på loppis, utan även en diskmedelspump. Har länge velat ha en och nu slog jag slag i saken och köpte mig en. I krukan bredvid satte jag hjärtan på tråd, en lättskött favoritväxt som finns lite överallt här hemma. 


Cecilia.

5 kommentarer:

  1. Gomorron
    Fina loppisfynd du gjort, det ser ut och vara fint lite åldrat trä i tvättbrädan. Jag målar ju det mesta vitt, men det beror ju på var du ska ha den också. Har varit på alldeles för lite loppisar i sommar, det är ju så roligt.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Tack! :) Knoppbrädan är ny och inhandlades i Leksand på Lantliv förra året. Köpte en till på dalaturen i år också - så fina! Kram Ewa

    SvaraRadera
  3. Fina saker du fyndat! Roligt att hitta saker man letat efter... nu har du lite målarjobb! Kram fr C

    SvaraRadera
  4. Hej min vän :) Ja du vad fina fynd. Jag fyndade en tvättbräda för 60 riksdaler,,, din var billigare, hihi
    Men jag har inte målat den än, den står vid en vit spegel och har en fin sjal hängandes på sig.
    Om du hittar på något kul visa mig då, behöver lite tips, hihi
    Sov gott / Nettan

    SvaraRadera
  5. Kika gärna in och titta på mina fynd. Jag har behållit min tvättbräda träfärg och den har jag i min lilla presentbod, du kan ju titta.. Kram Lotta

    SvaraRadera

Va kul att du vill lämna en kommentar hos mig!