söndag 22 januari 2012

FÖDELSEDAGSKORT!

Var lite kreativ igår kväll och skapade ett födelsedagskort som jag gjorde efter en skiss. Skissen gjorde jag i PowerPoint. När och om jag gör skisser i vanliga fall brukar jag använda penna och papper, men igår provade jag något nytt. Det var inte så svårt som jag trodde utan det gick snabbt och så var det kul. 
Resultatet blev ett kort med temat fjärilar med vårfärgerna gult, fuchsiarosa och vitt.


Bakade Dumlesupcakes med recept från boken Hello Cupcake! av Leila Lindholm till eftermiddagens fika med mamma. Mina kanske blev aningen torra, men de gick ner.


Ha en skön vecka!


Cecilia.

5 kommentarer:

 1. Vilket fint kort och vilka fina cupcakes!

  kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. kathas kortmakeri27 januari 2012 20:32

  Lika fint som vanligt. Å de ser riktigt smarriga ut kan jag lova.
  Antar att du är lika trött som jag men ha en kul helg!
  Kram Katha

  SvaraRadera
 3. Så smart att använda Powerpoint för skisserna, och kortet är jättefint! Och dina cupcakes ser riktigt smarriga ut, choklad är så gott... =) Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera

Va kul att du vill lämna en kommentar hos mig!